•  

    Green Canyon Bell Schedule

     

    Monday - Thursday


    *1st hour - 8:00-9:05 (65 minutes)

    *2nd hour - 9:10-10:15 (65 minutes )

    *3rd hour - 10:20-11:30 (70 minutes - 5 extra minutes for announcements)

    *ROCK/PACK Session One - 11:30-12:00 (30 minutes)
    *ROCK/PACK Session Two - 12:00-12:30 (30 minutes)

    *4th hour - 12:30-1:35 (65 minutes)

    *5th hour - 1:40-2:45 (65 minutes)

     
    Friday


    *1st hour - 8:00-8:55 (55 minutes)

    *2nd hour - 9:00-9:55 (55 minutes)

    *3rd hour - 10:00-11:00 (60 minutes - 5 extra minutes for announcements)

    *LUNCH time - 11:00-11:35 (35 minutes with passing time)

    *4th hour - 11:35-12:30 (55 minutes)

    *5th hour - 12:35-1:30 (55 minutes)