• BELL SCHEDULE FOR 2021-2022 SCHOOL YEAR

    REGULAR BELL SCHEDULE                       

    Monday – Thursday

    7:55                             Warning Bell                                                              

    8:00–9:05                    1st Period                     65 Minutes                             

    9:10–10:20                  2nd Period                    70 Minutes                             

    10:25–11:30                3rd Period                    65 Minutes

    11:30-11:40                 RCK Advisory               10 Minutes     

    11:40-12:05                 RoCK Session 1            25 Minutes 

    12:05-12:30                 RoCK Session 2            25 Minutes

    12:25                           Warning Bell              

    12:30–1:35                  4th Period                    65 Minutes                             

    1:40 -2:45                    5th Period                    65 Minutes                             

     

    Friday (Early Release)

    7:55                             Warning Bell                                                  

    8:00–8:55                    1st Period                     55 Minutes                                         

    9:00–10:00                  2nd Period                    60 Minutes     

    10:05–11:00                3rd Period                     55 Minutes     

    11:00-11:35                 Lunch Period                 35 Minutes     

    11:30                           Warning Bell              

    11:35-12:30                 4th Period                    55 Minutes                             

    12:35-1:30                   5th Period                    55 Minutes                             

                                                                                                 

    ASSEMBLY SCHEDULE 

    Single Assembly (Monday – Thursday)

    7:55                             Warning Bell                                                              

    8:00-8:55                     1st Period                     55 Minutes                             

    9:00-10:00                   2nd Period                    60 Minutes                             

    10:05:-10:55                Assembly                     50 Minutes                 

    11:00-11:55                 3rd Period                    55 Minutes                             

    11:55-12:20                 RoCK Session 1            25 Minutes

    12:20-12:45                 RoCK Session 2            25 Minutes     

    12:50–1:45                  4th Period                    55 Minutes                             

    1:50–2:45                    5th Period                    55 Minutes     

                 

    DOUBLE ASSEMBLY (Mon-Thursday)

    Based on 2nd Period

    1st Assembly All 2nd period 200’s Seminary, PE             2nd Assembly All 2nd Period 100’s, 300’s, 400’s      

    1st Assembly                                                                      2nd Assembly

    8:00-8:55              1st Period             55 Minutes           8:00-8:55              1st Period                             55 Minutes  

    9:00-9:55              1st Assembly        55 Minutes           9:00-9:55              2nd Period                            55 Minutes 

    10:00-10:55          2nd Period            55 Minutes           10:00-10:55          2nd Assembly                        55 Minutes

    11:00-11:55          3rd Period             55 Minutes           11:00-11:55          3rd Period                             55 Minutes  

    11:55-12:20          RoCK Session 1     25 Minutes           11:55-12:20          RoCK Session 1                      25 Minutes

    12:20-12:45          RoCK Session 2     25 Minutes           12:20-12:45          RoCK Session 2                      25 Minutes          

    12:50-1:45            4th Period             55 Minutes           12:50-1:45           4th Period                             55 Minutes

    1:50-2:45              5th Period             55 Minutes           1:50-2:45             5th Period                             55 Minutes  

     

    Pep Assembly (Monday – Thursday)

    7:55                             Warning Bell                                                              

    8:00-9:00                     1st Period                     60 Minutes                             

    9:05-10:05                   2nd Period                    60 Minutes                             

    10:10-10:40                 Pep Assembly              30 Minutes                 

    10:45 – 11:45              3rd Period                    60 Minutes                             

    11:45-12:10                 RoCK Session 1            25 Minutes

    12:10-12:35                 RoCK Session 2            25 Minutes                             

    12:40–1:40                  4th Period                    60 Minutes                             

    1:45-2:45                     5th Period                    60 Minutes                             

     

    Pep Assembly (Friday Early Release)             

    7:55                             Warning Bell                                                              

    8:00-8:45                     1st Period                     45 Minutes                             

    8:50-9:40                     2nd Period                    50 Minutes                             

    9:45-10:20                   Pep Assembly               35 Minutes                             

    10:25-11:10                 3rd Period                    45 Minutes                             

    11:10-11:50                 RoCK Hour                   40 Minutes                             

    11:55-12:40                 4th Period                    45 Minutes                             

    12:45-1:30                   5th Period                    45 Minutes